fellépőruha estélyi Gáspár Győző Gáspár Evelin bál American Idol Comet Jennifer Lopez drágaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első bálozó lesz Gáspár Győző lánya, Evelin. A különleges alkalomból egy kétmillió forintos ruhát kap, olyat, amilyet Jennifer Lopez is viselt.

Kirúg a hámból a Gáspár-család. A júniusi VIVA Comet-gálán mutatkoznak újra együtt a nagy nyilvánosság előtt, ahol Győzike nagyobbik lánya, Evelin első bálozó lesz. Nem aprózzák el a készülődést: ebből az alkalomból egy kétmillió forintos ruhakölteményt hozatott lányának Amerikából.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Evelyn 2011-ben a Life.hu átalakításán

Ez az estélyi Jennifer Lopez egyik fellépő ruhájának kiköpött mása. "Első bálozó leszek, mert koromnál fogva még sosem vehettem részt semmilyen gálán. Nem mindegy, hogy miben vonulok végig a szüleimmel a vörös szőnyegen, ezért apa egy ugyanolyan hófehér ruhát rendelt, amilyet Jennifer Lopez viselt az American Idol döntőjében. A hozzá illő csodaszép karkötőt és nyakéket is kiválasztottam már a különleges cipővel együtt" - lelkendezett a BorsOnline-nak Evelin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

J.Lo ruhája - ezt a fazont viseli majd Evelin?

Evelin egyébként rengeteget fogyott az utóbbi időben, igazi bombanő lett. A gála napján lesz 18 éves. "Mégsem azt ünneplem meg apuékkal, hanem a búcsú bulimat. A vakáció helyett ugyanis idén is a sulit választom, visszamegyek a másodikat befejezni Miamiba. Ugyanoda fogok járni, ahol tavaly tanultam" - árulta el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.