rablógyilkosság miss venezuela Mónica Spears Mootz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rablógyilkosok áldozata lett Mónica Spears Mootz venezuelai színésznő, modell, az ország egykori szépségkirálynője és ír férje, Thomas Henry Berry. Kislányuk életben maradt, de megsebesült a támadásban - közölte kedden este az MTI.

Hétfőn, késő este a kocsijukban találták meg a házaspárt. A 29 éves nőt és 39 éves férjét agyonlőtték, ötéves kislányukat comblövéssel szállították kórházba. A gyilkosság Venezuela karibi partvidékének középső részén, a Puerto Cabellóból Valenciába vezető főúton történt.

Forrás: AFP/Saeed Khan

A helyi média úgy tudja, hogy a család gépkocsija valószínűleg műszaki hiba miatt leállt az úton, és éppen az autómentőkre várakoztak, amikor megtámadták őket. Feltételezik, hogy ellenálltak a rablási kísérletnek, ezért lőtték le őket.

Spears 1984-ben született, 2004-ben nyerte el a Miss Venezuela címet, és a következő évi Miss Univerzum vetélkedőn a negyedik lett Bangkokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.