Ezt látta a pilóta, amikor a Duna felett repült

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
pilóta Duna Wizzair Budapest légiparádé
Egy utasszállító gép a május 1-ejei repülős show alatt húzott el magyar fővárosunk felett. Csodálatos felvételek!

Beleshetünk a pilótafülkébe – egy szenzációs rövidfilm készült arról, amikor a május elsejei Nagy Futam elnevezésű légi és autósparádén a Wizz Air Airbus jetliner gépe alacsonyan repült el Budapest legszebb hidai felett. A kapitányok David Morgan és Árday András. Nézzétek meg ti is:

Már 600 ezer magyar dolgozik külföldönhttp://www.life.hu/news/20140512-kulfoldon-mar-600-ezer-magyar-dolgozik-a-legtobben-az-egyesult-kiralysagban.htmlA legtöbben az Egyesült Királyságot vették célba, de sokan mentek Németországba és Ausztriába is.News--Palvin Barbi is ott lesz a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20140512-palvin-barbara-ott-lesz-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA szépséges magyar modell ismét beveszi a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét.News--Kokainnyomok vannak az angliai ivóvízbenhttp://www.life.hu/news/20140512-a-kokain-nyomai-kimutathatok-az-angliai-ivovizben.htmlA drog egyre nagyobb mértékű használatára utal, hogy a kommunális szennyvízen keresztül, a tisztítás után is jól kimutatható mennyiségben kerül be az ivóvízbe - írja az Independent nyomán az Origo.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.