Istenes Bence is kampányol az emberrablás ellen

Music Fm kampány emberrablás Istenes Bence Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Adjátok vissza a lányainkat" - ezt követelik a világ minden táján hírességek, akik közé a Music FM csapata is csatlakozott.

Április 14-én 276, más források szerint több mint 300 tizenéves diáklányt raboltak el Borno szövetségi állam egyik településének bentlakásos iskolájából, 53 lánynak sikerült elmenekülnie, a többieket még mindig fogva tartják. A közösségi oldalakon, a világ számos pontján, iskolák és nagykövetségek előtt demonstrálók követelik szabadon bocsátásukat, köztük számos híresség a 67. cannes-i filmfesztiválon, az Egyesült Államok first ladyjétől kezdve megannyi színész és zenész – többek között Justin Timberlake, Anne Hathaway vagy Sean Penn. Az emberrablás és emberkereskedelem elleni nemzetközi kampányhoz – Magyarországon elsőként – a 89.5 Music FM is csatlakozott.

Forrás: Music Fm

"Felháborító és tűrhetetlen, hogy bárhol a világban ilyen előfordulhat" – adott hangot indulatainak Istenes Bence, a Music FM reggeli műsorvezető triászának egyike, ezért rádiós társaival úgy döntöttek, hogy nem maradhatnak ők sem tétlenül. Ahogy a világ minden pontján felháborodott és a lányokért aggódó tömegek eddig tették, ők is fotóik megosztásával csatlakoznak a nigériai diákok szabadon bocsátását követelő és az emberkereskedelmet elítélő összefogáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.