Vastag Csaba mégsem megy a dzsungelbe

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor Vastag Csaba Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel
Az X-Faktor első győztese visszautasította az RTL Klub több milliós ajánlatát és nem megy a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai közé rettegni a dzsungelbe.

Vastag Csaba annyira elfoglalt és annyi lekötött munkája van, amit már nem tud lemondani, ezért nem vállalja a dzsungelélményt. Az énekest kérték fel ugyanis a Casanova című night musical főszerepére, amit nem szeretne visszamondani. Emellett külföldi karrierjét is felfuttathatja, mert egy nemzetközi koprodukcióban készülő filmben kapott szerepet egy világsztár oldalán. Mivel Csabi itthon a legkeresettebb sztárok közé tartozik, az RTL Klub is vélhetően ehhez méltó gázsit, 10 millióhoz közelítő összeget kínált neki a dzsungelkalandért, de úgy tűnik, a két másik nagyprodukció ajánlata is felveszi ezzel a versenyt. Arról már nem is beszélve, hogy koncertekkel is be van táblázva a naptára – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Csaba szívesen próbára tette volna egy ilyen nagy sikerű produkcióban magát, főleg mert tudja, mennyi mindent köszönhet az RTL Klubnak" – magyarázta Posztobányi Andor, Vastag Csaba menedzsere. „Nem a pénz miatt teszi, hiszen a tapasztalatok szerint az ilyen műsorok után nagyon megnövekszik az érdeklődés a résztvevők iránt" – mondta a menedzser.

Friss! Újra indul A Celeb vagyok ments ki innen!http://www.life.hu/bulvar/20140425-ujra-indul-az-rtl-klubon-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor.htmlA Spoon hajón jelentette be az RTL Klub, hogy ősszel újra indítja nagysikerű celebkínzó műsorát. A sztárok újra mehetnek a Dzsungelba a madárpókok közé. TV + BulvárRTLKLUBÍgy csókol Vastag Csabahttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vastag-csaba-az-x-faktor-elso-gyoztese-ejjel-nappal-budapest-zsofival-csokolozott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest Zsófija nem tudott ellenállni Vastag Csabának, akivel forró csókcsatába bonyolódott.TV + BulvárRTLKLUBMűsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/bulvar/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.htmlAz X-Faktor sztárja a csúcsra tör. Nem elég, hogy megnyerte az RTL Klub tehetségkutató műsorát, majd a Szombat Esti Lázban is diadalmaskodott, most az RTLII-n műsorvezetőként is feltűnik - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.