Meghalt a Modern család színésznője, Elizabeth Pena

Forrás: Abaca/ Northfoto/Hungary, Romania, Ukraine, Serbia, Croatia, Slovakia/ Northfoto/Denise Fleming -
Elizabeth Pena halál Miami helyszínelők Modern család (sorozat) gyász Robert Rodriguez Zoe Saldana Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Pena filmsztár 55 éves korában, rövid betegség után halt meg kedden. Eva Longoria, Zoe Saldana és több kollégája gyászolja a néhai színésznőt.

Elizabeth Pena New Jerseyben, kubai emigránsok gyermekeként született. Hollywoodi pályafutása négy évtizedet ölelt fel, olyan produkciókban szerepelt, mint a La Bamba, a Jákob lajtorjája, a Csúcsformában vagy a Transamerika. A televízióban számos drámai és vígjátéksorozatban kedvelte meg a közönség.

Forrás: Abaca/ Northfoto/Hungary, Romania, Ukraine, Serbia, Croatia, Slovakia/ Northfoto/Denise Fleming

Forgatott a Miami helyszínelőkben, a Modern családban, amelyben Gloria (Sofia Vergara) anyját játszotta, legutóbb pedig a Matador című bűnügyi sorozatban jelent meg – tudósít az MTI.

Több híresség reagált a tragikus hírre. Robert Rodriguez rendező egyebek mellett azt írta: „Teljesen elkeseredtem a hír hallatán. Egy igaz barát és egy csodás színésznő volt. Nagyon fog hiányozni." Eva Longoria is gyászolja a színésznőt: „Nyugodjon békében" – posztolta Twitter-oldalára. Zoe Saldana pedig így fogalmazott: „Összetört a szívem. Imádkozom Elizabethért és családjáért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.