Nosztalgiázz velünk! Vajon mi történt a Váratlan utazás egykori főhőseivel?

Forrás: CBC Television -
Gema Zamprogna Sara Stanley Felicity King sorozat Váratlan utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már megmutattuk nektek, hogy néz ki a Váratlan utazás című kanadai sorozat bájos kis Sara Stanleyje napjainkban. Most pedig azt is megtudhatod, mi történt a többi szereplővel. Egyikükből például pilatesoktató lett...

Felicity King, Gus Pike és a többiek. Kattints IDE és tudd meg, hová sodorta az élet a Váratlan utazás szereplőit a sorozat után!

A Life.hu választása: Gema Zamprogna (Felicity King)

A Sara idősebbik lányunokatestvérét, Felix nővérét játszó Gema Zamprognának voltak tévés munkái már a Váratlan utazás előtt is, de legfontosabb szerepe Felicity King megformálása volt. Ez így maradt a sorozat befejezése után is.

Forrás: CBC Television

Habár megjelent még egy-két szériában (utoljára 2008-ban a Murdoch nyomozó rejtélyei egyik részében), és játszott az Apple és a Microsoft történetéről mesélő Számító emberek című tévéfilmben Noah Wyle oldalán, Zamprogna gyakorlatilag elhagyta a színészi pályát. A színészet mellett táncosként is tehetségesnek számított, de ma egyrészt három gyermekét neveli, másrészt pilatest tanít édesapja táncstúdiójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.