Tavaly jó magaviselet miatt otthon tölthette a karácsonyt Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
karácsony börtönbüntetés Damu Roland nemi erőszak börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége és családja körében töltheti a közelgő ünnepet Damu Roland. A börtönbüntetését hamarosan letöltő egykori sorozatszínész nagyon várja, hogy újra együtt legyen szeretteivel.

Mint ismeretes, Damu Roland 4 és fél éves börtönbüntetését tölti, miután bántalmazta és megerőszakolta egykori kedvesét, Vajna Tímeát (lánykori nevén: Palácsik). Példás magaviselete miatt azonban hamarabb szabadulhat – tudta meg a Blikk.

Fotó: Nagy Attila - Origo

A Jóban Rosszban egykori színésze a tököli börtönben dolgozik, folyamatosan gyűjti a dicséreteket, naponta levelet ír szerelmének, akit még a tiszalöki fegyintézetben vett feleségül. Ugyan lassan peregnek a napjai odabent, de a törvény adta harmadolási lehetőség miatt a színész már komoly kedvezményekben részesülhet. Példás magaviselete miatt és mert közeledik büntetésének vége, valószínűleg többet látogathat majd haza a sorozatszínész, a karácsonyt is szerettei körében töltheti.

Ez annak a programnak köszönhető, hogy a szabadulás előtti időszakban a fogvatartottakat igyekeznek a társadalomba és családjukba visszaintegrálni. „Ez a kedvezmény természetesen az ügyfelem részére is járhat, mert megkapta a börtönfokozatból a fogházasítást" – magyarázta a lapnak Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.