Ismét szex volt a villában

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
Való Világ 7 szex kiválasztás VV Dennis VV Zsuzsa VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugiszoba sok mindenre jó: lelkizésre, szexre... Megtudjuk, ki lenne a legtutibb dzsungellakó és hogy merre ing az inga.

"Azt akarom, hogy ne csak a kis Dennis érezze jól magát, hanem a nagy Dennis is" - öntötte ki a lelkét a fiú, valószínűleg annyira meggyőzően, hogy Fannit ismét a nyugiszobába csalta, és újra megtörtént köztük, aminek meg kellett. Azért Fanni figyelmeztetést is kapott, nehogy "más kolbásza után menjen".

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A villalakók celebvagyokmentskiinneneztek egy kicsit, számukra gusztustalan ételeket, italokat fogyasztottak, hogy a csapatuknak pontot szerezzenek. A férfias küzdelmet Laci nyerte, és egy "csicskák vagytok" felkiáltással ünnepelte győzelmét, nagy indulatokat szítva a lányok között.

Úgy tűnt, Zsuzsa tegnap nagyon jól viselte, hogy rá került a legtöbb kiválasztó jel, de a nyugiszobában mégis összetört, nem akar veszíteni a párbajon. Ehhez pedig az kellene, hogy elnyerje a nézők tetszését, amit egyelőre még nem sikerült. Azért biztos, ami biztos, Fanni újra előkapta a saját készítésű ingáját, hogy kiderítse, kit hív ki Zsuzsi. Bár a nézők szerint Reni lesz az, az inga ennek ellent mondott. Hamarosan megtudjuk, ki téved.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.