Rájár a rúd L. L. Juniorra – újabb végrehajtás indult ellene

Forrás: facebook/L.L. Junior -
adóhatóság büntetés kamat rapper Édes Élet végrehajtás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper állítja, a korábbi nyolc végrehajtáskérőjét rendezte, ezért most csak a késedelem miatt zaklatja az adóhivatal.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Junior több százezer forintos tartozást halmozott fel gyorshajtási és parkolási bírságok miatt. A rapper hiába keresett szépen az Édes Élet realitynak köszönhetően, keresete háromnegyedét az adósságok törlesztésére kellett fordítania. Nyolcmillió forintot fizetett be egyben, hogy meneküljön a végrehajtás elől, ám úgy látszik, maradhatott még adósság. L. L. Juniornak fogalma sem volt, hogy újra rajta van az adósságlistán és meglepődött, amikor a Blikk szembesítette a tényekkel.

L.L. Junior Forrás: facebook/L.L. Junior

„A tartozásokra felszámoltak késedelmi kamatokat, és ennek a „büntetésnek" is vannak kamatai, amelyek folyamatosan nőnek. Egyszerűen meg sem tudom mondani, hogy pontosan mennyi a tartozásom, mert nyomonkövethetetlen. Tavasszal szoktak kiküldeni egy összesítő táblázatot, amelyből nagy nehezen kibogozom, mennyit kell még fizetni, de ha ezzel kések, annak is van kamata, így akár évekig görgethetek magam előtt pár százezer forintot" – magyarázta a rapper, aki decemberben azzal került a címlapokra, hogy ittasan okozott balesetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.