Ments meg egy blökit! Több mint 100 árva kutya várja gazdiját az Illatos úton

Forrás: Facebook/Vigyél Haza Alapítvány -
örökbefogadás kutya Illatos út Vigyél haza alapítvány árva örökbefogadó nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét örökbefogadó napot tartanak az Illatos úton január 24-én. 140 eb várja, hogy egy gondoskodó gazdi hazavigye a kennelből.

Hűséges társat választhatsz magadnak január 24-én, szombaton 10 és 15 óra között. Az Illatos úton (Budapest IX. Illatos út 23/a)) ugyanis örökbefogadó napot tart a Vigyél Haza Alapítvány. Karácsony óta csaknem 100 elhagyott kutya került be hozzájuk, ahol most 140 árva várja új gazdáját. Azért, hogy kedvet csináljanak az örökbefogadáshoz, több tündéri kép is készült az ebekről, amelyeket ITT tudsz megnézni, így akár már otthon eldöntheted, melyik blökit választod magad mellé.

Lehet ellenállni egy ilyen szempárnak?! Forrás: Facebook/Vigyél Haza Alapítvány

Az örökbe fogadó napon az alapítvány önkéntes „fuvarosai" Budapest belterületén, kívánságra házhoz viszik az örökbe fogadott kutyákat. Az akció megkönnyíti az új gazdik első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani.

Az alapítvány az eseménnyel egy időben megkezdi az országban is egyedülálló, egész éves Születés Szabályozási Programját, amelynek keretében átvállalja az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott szuka kutya után.

Forrás: Vigyél Haza Alapítvány

Az új gazdik a kutyusokat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 5000Ft térítési díj ellenében. A helyszínen az alapítvány önkénesei és a telep munkatársai tanácsaikkal segítik a megfelelő választást.

Mi kerüljön kedvenced tányérjába?

A Nébih száraz kutyatápokat tesztelt - az eredményekért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.