Demcsák Zsuzsa Kiss József válás sajtó családon belüli erőszak testi sértés megcsalás bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetőjének és volt férjének, Kiss Józsefnek a kálváriája már évek óta tart. Szinte minden nap kiderül valami új fordulat az ügyben. Csütörtök reggel például három lapban is találkozhattunk a történetükkel, főleg az exférj szemszögéből. Ezekből szemezgettünk. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, első fokon a bíróság minden vádpont alól felmentette Demcsák Zsuzsa volt férjét az ellene indított büntetőperben. A férfi ellen rongálás, lopás és súlyos testi sértés kísérlete volt a vád. A Mokka műsorvezetője korábban Facebook-oldalán reagált a felmentés hírére. Most úgy tűnik, tovább tárgyalják az ügyet. Demcsák Zsuzsa volt férje pedig nem is egy, hanem egyszerre három bulvárlapnak is nyilatkozott, amelyek ugyanazon a napon jelentek meg.

Forrás: TV2

hot! magazin:

József a magazin arra a kérdésére, hogy megpróbálná-e újra a feleségével, a következőt válaszolta: "Soha, ennek vége. Ha ezzel a nővel maradok, pár éven belül meghalok tüdőrákban. Gyakran éreztem úgy, mintha ült volna valakit a mellkasomon" - nyilatkozta a volt férj.

Story magazin:

A Story magazinban a következő emléket elevenítette fel József: "Köztünk nagyon működött a kémia, ha hullámvölgyben voltunk, a testiség volt a legjobb gyógymód. Mégsem voltam elég neki. Nagyon megviselt, amikor a telefonján, majd a laptopján olvastam más férfiaknak küldött szerelmes üzeneteit. Egyik éjjel borozós buliból jött haza, arra ébredtem, hogy hangosan szidalmaz, miért nem mentem érte. A mellkasomra ült, tépte, szaggatta a pizsamámat."

Blikk:

A Blikknek pedig Zsuzsa szeretőiről mesélt József: "Zsuzsa fűvel-fával megcsalt. Ismert politikus, vitorlásversenyző és cégvezető is volt a partnere, de egy egy nős világsztár tenoristával is összemelegedett a házasságunk alatt" – mondta a férfi, aki azt állítja: bizonyítékokkal is alá tudja támasztani kijelentéseit.

Zsuzsa korábban kijelentette: csak nyugalmat kér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.