Rékasi Károly felfedte titkos vágyát

Forrás: RTL Sajtóklub -
betörés Barátok közt rablás Pikali Gerda RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja közösségi oldalán írt arról, mire vágyik leginkább jelen pillanatban. Figyelem, meglepő vallomás következik!

Rékasi Károlyt – érthetően – teljesen kiborította, hogy néhány napja tolvaj járt Pikali Gerdával közös otthonában és ellopta a gyönyörű virágokat, amelyeket nagy gonddal választottak ki és ápoltak a szerelmesek. A történtek után a színész őszintén vallott közösségi oldalán arról, hogy mire vágyik leginkább – ez pedig a biztonság.

Forrás: RTL Sajtóklub

"Biztonság – ezt vágynánk... Nem kizárólag arra gondolok, hogy holnap is legyen munkám, s így legyen miből megélnem. Hanem például arra – is –, hogy a gyerekemet nyugodtan elengedhessem valahová és ne álljanak elé – hasonló korúak!!!! – késsel és vegyék el mindenét. Hogy ne kelljen bevásárlás, vagy utazás, vagy lámpaváltás közben rettegnem attól, hogy elveszik tőlem azt, ami az enyém. Amiért megdolgoztam. Szegénységi, megélhetési bűnözés?! Ez az alak sem a füvet vágta le a kertben! Tehát nem a munkát választotta! Bűnözés van. Minden jelző nélkül..." - írta felháborodottan Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.