Oszter Sándort teljesen kikészítette az ellene folyó nyomozás

Forrás: MTI/Beliczay László -
ittas vezetés nyomozás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: az ügyészség állítólag ittas vezetés és rongálás miatt emelt vádat Oszter Sándor ellen. A színészt anyagilag és erkölcsileg is nagyon megviseli az eljárás. 

Oszter Sándor még tavaly februárban a MOM Park mélygarázsában egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezer forintos kárt okozott. Az ügyészség most állítólag ittas vezetés miatt emelt vádat a színész ellen, akinek ügyvédje a Borstól értesült a vádemelésről.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Még nem kaptunk kézhez semmilyen hivatalos értesítést" – mondta Balogh Gábor, majd hozzátette, változatlanul fenntartja, hogy védence nem bűnös. "Az eljárás során ő mindvégig tagadta, hogy ittasan vezetett. Legalább ilyen fontos körülmény az is, hogy az állítólagos cselekmény hol történt" - fejtette ki az ügyvéd, aki szerint a színművészt erkölcsi és anyagi értelemben egyaránt nagyon megviselik a történtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.