Kulcsár Edina áldozatot hozott a fesztiválozásért, de így is gyönyörű!

Balaton Sound Kulcsár Edina Balaton Sound 2015 Life
Kulcsár Edinát olyan szerelésben kaptuk el, ahogy még sohasem láttuk! Nem így tervezte a bulizást!

A világ második legszebb nője is bevette magát a Balaton Sound forgatagába. Divatos kalapban, apró sortban érkezett, és meglepő módon lapos sarkú cipőben.

"Először magas sarkú cipőben szerettem volna jönni, de a barátaim kinevettek, és meggyőztek róla, hogy abban nem fogok tudni egy lépést sem tenni. Így végül egy átlagos, lapos sarkú cipőt húztam, és ebben is remekül érzem magamat.

Forrás: Life.hu

Előre megterveztem az öltözékemet, mindennap más szettet fogok viselni" – magyarázta Edina, aki az este folyamán a hideg beálltával jobban felöltözött, és elrejtette csodás lábait, hosszú nadrágot húzott.

Tücsi megmutatta: Így kell levetkőzni egy fesztiválra!http://www.life.hu/sztarok/20150710-tucsi-aryee-claudia-a-sportklub-hiradosa-vadito-szerelesben-balaton-soundon.htmlMég ránézésre is vacogtunk Tücsi különleges, fesztivál szerelésétől, ami az egyik legeredetibb szett volt a Balaton Soundon.TV + SztárokOrigoVigyázz, kész, Sound! Ismét jöhet a gumicsizma!http://www.life.hu/sztarok/20150708-balaton-sound-elindult-a-nulladik-nap.htmlMegnyitotta kapuit a Balaton Sound, majd azonnal el is áztatta a nulladik napra érkezőket a beígért, nyári zivatar! Elő lehet venni a gumicsizmákat és esőkabátokat!TV + SztárokOrigoFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockPalvin Barbara meglepő cuccban fesztiválozikhttp://www.life.hu/sztarok/20150709-palvin-barbara-pantos-nadragban-fesztivalozik-a-balaton-soundon.htmlPalvin Barbara ígéretéhez híven végigbulizza a nyarat? A Balaton Sound nulladik napján máris megjelent, és meglepő öltözékben bulizott!TV + Sztárok--Fesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoElmennél a Balaton Soundra, de féltenek a szüleid? Így bulizhatnak a 18 év alattiakhttp://www.life.hu/csalad/20150706-igy-bulizhatnak-a-18-ev-alattiak.html18 év alatti vendégeket nem fogadnak szórakozóhelyek, illetve a szülők sem szívesen engedik el fesztiválozni vagy az éjszakába a fiatalokat. Persze a tinik azért mégis szívesen hagynák ott a családi fészket egy-egy estére. Mit tehet az aggódó szülő? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.