Daniel Craig a legpiásabb James Bond

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole -
Pierce Brosnan Daniel Craig szerep 007 alkohol James Bond Timothy Dalton Roger Moore Sean Connery George Lazenby
A Daniel Craig-féle James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke a The Grocer Magazine kimutatása szerint. 

A brit folyóirat munkatársai kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott őfelsége ügynöke minden egyes James Bond-filmben.

Több, mint öt évtizeden át hat színész alakította a 007-es ügynök szerepét. Daniel Craig, aki eddig három alkalommal játszotta James Bondot, filmenként átlagosan 20 egységnyi alkoholt fogyasztott el szerepében.

Forrás: Getty Images/2012 Gareth Cattermole

James Bond az egyik legsikeresebb filmfranchise a világon. A legutóbbi rész, a Skyfall, minden idők legnagyobb bevételét hozó brit filmje volt.

Craiget Pierce Brosnan követi a listán, aki filmenként 12 egységnyi alkoholt ivott. Sean Connery, az első James Bond és Roger Moore 11 egységnyi alkoholt fogyasztott, az ausztrál George Lazenby 9 egységnyit. Timothy Dalton, akit a legunalmasabb 007-es ügynökként tartanak számon, mindössze 4,5 egységnyi alkoholt fogyasztott.

A The Grocer Magazine, amely az új James Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér novemberi premierje előtt hozta nyilvánosságra kimutatását, úgy véli, hogy a növekvő alkoholfogyasztás a szponzorok egyre nagyobb hatalmában keresendő. A legújabb Bond-filmet egyébként a Belvedere vodkamárka támogatja.

Hugh Jackman lehet az új James Bond

Felröppent a hír, hogy Daniel Craig a következő James Bond rész után nem vállalja tovább a szerepet. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Yves Saint Laurent leghíresebb idézeteihttp://www.life.hu/kult/20150915-yves-saint-laurent-leghiresebb-idezetei.htmlYves Saint Laurent minden idők egyik legnagyobb divattervezője volt. Ezúttal tőle gyűjtöttünk össze néhány híres idézetet, az YSL-divatház atyjától. KultAFPGrandiózus jelmezek, elképesztő sminkek – A Játékkészítő ruhapróbáján jártunkhttp://www.life.hu/kult/20150922-a-jatekkeszito-jelmezprobajan-jartunk.htmlA hatalmas sikerrel játszott zenés akciómese, A Játékkészítő idén is szuper színészekkel, és hihetetlen látványvilággal várja a kicsiket és a nagyokat. Kult--Monica Bellucci: "Túl idős vagyok ahhoz, hogy Bond-lánynak hívjanak"http://www.life.hu/kult/20150922-monica-belucci-egy-interjuban-elmondta-tul-idos-hozza-hogy-bond-lanynak-hivjak.htmlÖtvenévesen alakítja majd James Bond partnerét a csodaszép Monica Bellucci, aki ezzel a filmtörténelem legidősebb Bond-lánya lesz. KultOrigoZalatnay Cini mellszobrot kapott http://www.life.hu/kult/20150922-zalatnay-sarolta-egyik-rajongoja-mellszobrot-keszitett-az-enekesnorol.htmlAgyagszobrot készítettek a népszerű énekesnőről, Zalatnay Saroltáról. A Keszthelyen élő, Túri-Török Tibor, egy 1967-es lemezborító alapján készítette el az alkotást kedvenc énekesnőjéről. KultRTLKLUBSörimádók figyelem: Megnyílt a müncheni Oktoberfesthttp://www.life.hu/kult/20150919-megnyilt-a-muncheni-oktoberfest-vilag-legnagyobb-nepunnepelyekent-szamon-tartott-sorfesztivalja.htmlMegnyílt szombaton Münchenben az Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztivál.Kult--Egy 15 éves fiúért rajong most a magyar internet http://www.life.hu/kult/20150921-egy-15-eves-fiu-nyerte-az-idei-ki-mit-tube-ide-versenyet.htmlBánki Beni került ki győztesként a 2015-ös Ki Mit Tube tehetségkutatójából, melyre több mint 1000 pályázat érkezett. KultOrigoPortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.