"Ha megölnek, legenda leszek" - Dopeman félti az életét és szeretteit

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Pityinger László fenyegetés Dopeman rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityinger Dopeman László, aki korábban arról vallott, hogy embertelenül megkínozták a nagyszüleit, most egy obszcén zaklatóról beszél, ellenfele viszont pénzt követel és rendőrségi feljelentést tesz.

"Obszcén szöveggel hívogatják az öcsém haj- és körömszalonjában dolgozó lányokat" - kezdte Dopeman. "Aki bántani próbálja őket, azokat agyon­ütöm. Bennünket veréssel fenyegetnek Mr. Busta rajongói. Feljelentést nem teszünk, a nyilvánosságban hiszek. Nem mondom, hogy nincs bennem félelem. Elég józan pali vagyok, pontosan tudom, mivel jár, ha az ember véleményt alkot. Amennyiben olyan dolog történne, remélem, a hivatalos szervek teszik majd a dolgukat, és bízom abban, hogy nem süllyed a dolog John Lennon és Chapman szintjére, mert akkor legenda leszek" - mondta cinikusan Dopeman a Borsnak, miután a Facebook oldalára kitette az állítólagos zaklató telefonszámát.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"A nevemet nem mondom meg, de nem vagyok telefonos zaklató. Dopeman tőlünk veszi a hajat, és nem fizetett ki, inkább a telefonhoz adott egy lányt, mondván, hogy majd ő készít körmöket cserébe. Százezer forinttal tartozik, és úgy állítja be, mintha nem ismerne bennünket. Ő hívogat engem rejtett számról, úgyhogy megtesszük a jogi lépéseket, a rendőrségi feljelentés folyamatban van. Mr. Busta egyébként az ismerősünk, és ő próbálna segíteni behajtani rajta a tartozást" - válaszolta a lap megkeresésére az is­meretlen férfi és barátnője.

A rapper Mr. Busta pedig azt mondta, nem érdekli Dopeman, és nem hajlandó nyilatkozni. A rapper öccse viszont felháborodott: "Sose tettem feljelentést, de most megteszem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.