ÉNB Lali számára a barátság a legfontosabb

Forrás: RTL -
ÉNB Gábor barátság Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 3 éve fut töretlen népszerűséggel az Éjjel - Nappal Budapest című sorozat az RTL Klubon. Az ÉNB egyik legismertebb szereplője Lali, a göndör hajú mókamester, akit sokan félreismernek.
"Tudom, hogy sokan azt hiszik, mindent csak a hírnévért, a szereplésért csinálok. Nem mondom, hogy korábban nem csináltam fura dolgokat, hogy felfigyeljenek rám, ma már azonban lehiggadtam."-kezdte az RTL Klub sztárja.
"2013-tól hihetetlen dolgok történtek velem, rengeteg kalandot éltem meg, ennek nagy részét a nézők is láthatták." 1 év alatt már közel 10 millióan látták Lali videoklipjét, és könyve is megjelent. Lali sokszor el sem hiszi, hogy mindez vele történik.
Forrás: RTL

"De, amire a legbüszkébb vagyok, az az, hogy a közel 3 év alatt nem változott a kapcsolatom azokkal, akikkel elkezdtük az Éjjel-Nappalt" - mondta a srác, aki már az elején összebarátkozott Gabival, Joe-val, Marcival és a többiekkel és ez a barátság csak mélyült.
"Szólnak, ha hülye vagyok, lerángatnak a földre, ha el vagyok szállva, hiányoznak, ha nincsenek velem. Gábor, például, 2 hónapig nem forgatott velünk, nélküle nem voltam az igazi, de most már visszatért, így ismét együtt űzzük-hajtjuk."- fejezte be mosolyogva Lali.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.