Hoppá! Új rádióműsort kapott a Class FM-en Vágó Piros

Class FM Vágó Piros műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál a Class FM-en, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.

Az október 19-én induló 10 perc pihenő Pirossal a rádió követőinek adja át a stafétát. A műsorvezető a rádió hivatalos Facebook-oldalára írt kommentben vagy SMS-ben várja az ötleteket, milyen dal szóljon a 19 órás hírek után - a legszerencsésebb elmondhatja magáról, hogy ő irányítja tíz percig a rádiót - írja az Origo.

Vágó Piros. Forrás: Class FM

"Az új műsorformátummal visszanyúlok kicsit a gyökereimhez. Nagyon szeretem teljesíteni a hallgatók kéréseit, és bevallom, sokszor hiányzott.A Class FM-mel ezért úgy döntöttünk, minden nap este hétkor kapok pár perc szünetet, amikor a hallgatók határozzák meg, mi szóljon az éterben.

Reményeim szerint egy-egy érdekes, megható vagy vicces történetet is megosztanak majd velünk, így beengednek kicsit a nappalijukba, autójukba vagy esetleg a munkahelyükre - ahová más esetben nem igazán pillanthatunk be" - mondta.

Újból levetkőznének a magyar nyuszilányok, Voksán Virág, Kelemen Anna és Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20151015-ujbol-levetkoznenek-a-magyar-nyuszilanyok-voksan-virag-kelemen-anna-es-metzker-viki-a-playboyban.htmlA nyuszis magazin hihetetlen bejelentését, amely szerint nem fognak pucér nőkről képeket közölni, örömmel fogadták az egykori, magyar nyuszilányok. Az új koncepció jegyében újból szívesen levetkőznének. TV + Sztárok--Így fest a 49 éves Salma Hayek: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151016-igy-fest-salma-hayek.htmlÍgy fest Kate Bosworth egy szál melltartóban. Így fest Hódi Pamela fürdőköpenyben. Így fest Sarka Kata futás után. Így fest egy krokodil, miután megevett egy naposcsibét. Így fest a csodaszép modell a naplementében. TV + Sztárok--Ezért nem szereti a nevét Oláh Ibolya- Túl hosszú!http://www.life.hu/sztarok/20151016-ezert-nem-szereti-a-nevet-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya lesz vasárnap Friderikusz Sándor vendége. Az énekesnő elárulta a házigazdának, mit nem szeret magán. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsodaszép a Sztárban sztár két versenyzője, Tóth Gabi és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-toth-gabi-es-csobot-adel-kozos-szelfije.htmlTóth Gabi és Csobot Adél szelfijei már önmagukban is szuperek, de a két gyönyörű énekesnő duplázott: közös képet lőttek. Így megkétszereződött a szépség a sztárszelfin. TV + Sztárok--Kulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikereket maga mögött tudó cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Király Linda: "Viktor mert egy nagyot lépni"http://www.life.hu/sztarok/20151016-kiraly-linda-kiraly-viktor-sikereirol-vall.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Király Lindát kapta mikrofonvégre, aki öccse sikereiről beszélt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.