Csodaszép a Sztárban sztár két versenyzője, Tóth Gabi és Csobot Adél

Forrás: Facebook/ Tóth Gabi -
Tóth Gabi Csobot Adél TV2 szelfi
Tóth Gabi és Csobot Adél szelfijei már önmagukban is szuperek, de a két gyönyörű énekesnő duplázott: közös képet lőttek. Így megkétszereződött a szépség a sztárszelfin.

A TV2 buliján szelfizett egyet az egykori X-Faktoros mentor, Tóth Gabi és egykori X-Faktoros versenyző, Csobot Adél, akik most mindketten a Sztárban sztár csapatát erősítik. Mindkét énekesnő eszméletlenül jól néz ki a közös sztárszelfin, és látszik, hogy jól is érzik magukat együtt.

Forrás: Facebook/ Tóth Gabi

És azok a füstös cicaszemek!

Újból levetkőznének a magyar nyuszilányok, Voksán Virág, Kelemen Anna és Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20151015-ujbol-levetkoznenek-a-magyar-nyuszilanyok-voksan-virag-kelemen-anna-es-metzker-viki-a-playboyban.htmlA nyuszis magazin hihetetlen bejelentését, amely szerint nem fognak pucér nőkről képeket közölni, örömmel fogadták az egykori, magyar nyuszilányok. Az új koncepció jegyében újból szívesen levetkőznének. TV + Sztárok--Havas Henrik beszólt Hajós Andrásnak - Botrány a láthatáron?http://www.life.hu/sztarok/20151016-havas-henrik-beszolt-hajos-andrasnak.htmlHavas Henrik hozta a formáját. Az újságíró éles nyelve nem kímélte a hírességeket a ma reggeli Mokkában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikereket maga mögött tudó cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Egzotikus helyre utazik VV Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20151016-vv-gigi-jogaoktato-kepzese-miatt-utazik-indiaba.htmlHamarosan magára hagyja párját a Való Világ egykori játékosa: VV Gigi Indiába utazik jógaoktató mesterképzésre. TV + SztárokOrigoKiderült, miért tűnt el Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151016-gombos-edina-musorvezeto-ezert-tunt-el-a-nyilvanossag-elol.htmlA TV2 műsorvezetője minden kapcsolatot megszakított ismerőseivel és rajongóival. Egy kollégája azonban elárulta Edina hirtelen eltűnésének okát. TV + SztárokOrigoElőkerült Gombos Edina – Közösségi oldalán üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-gombos-edina-a-tv2-egykori-musoorvezeto-aki-jelenleg-amerikaban-el-kozosseg-oldalan-uzent.htmlA TV2 egykori műsorvezetője új életet kezdett Amerikában, ám mivel közösségi oldalán sem adott egy ideje életjelet magáról, barátnője aggódni kezdett. Edina azonban most üzent rajongóinak. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.