Hungary's Got Talent bábszínház tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent egyik legkreatívabb produkciójának előadói elárulták, szeretnék a bábszínház fogalmát a köztudatban is átformálni.

"A felnőtt bábszínház szerintünk szexi, ezzel azt szeretnénk sugallni, hogy a bábszínház nem csak gyerekműfaj, hanem a felnőttek számára is élvezhető műfaj lehet" - mondta Márkus Sándor. "Szeretnénk azt az elképzelést megváltoztatni, hogy poros macik ugrálnak a bábszínházban. Progresszív, szexi és látványos bábprodukciókat álmodunk meg nejlon segítségével már a színművészeti egyetem alatt" - mondta Eke Angéla, aki ma ünnepli a születésnapját.

Forrás: Life.hu

"Nagyon reméljük, hogy a show után lesz mit ünnepelni. Egyelőre még a tortámból sem ettem, majd a produkció után" - nevetett Angéla, akinek párja, Puskás Peti nem lehet velük, mert koncertezik Győrben, de távolról szorít kedvesének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.