Ízek, imák, szerelmek Eat, Pray, Love Elizabeth Gilbert idézet könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, ti is rongyosra olvastátok az Ízek, imák, szerelmek című könyvet? Nekünk az egyik nagy kedvencünk, ahogyan a belőle készült film is. Most összegyűjtöttük nektek az öt legjobb idézetet a könyvből.

1. "Ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Szükségünk van szeretetre, és ezért néha őrült dolgokat teszünk. Túl sok boldogságot akarunk, túl sok örömöt, míg végül belebetegszünk."

2. "Nagy ügy. Beleszerettél valakibe (...) Hiányozzon! Küldj neki erőt minden alkalommal, amikor eszedbe jut, majd felejtsd el!"

3. "Mind azt akarjuk, hogy semmi se változzon (...) Inkább élünk boldogtalanul, mert félünk a változástól, attól, hogy lerombolunk valamit."

Eat, pray, love

4. "Talán az életem mégsem olyan kaotikus, csupán arra kell ügyelnem, hogy ne ragaszkodjak semmihez."

5. "Élj úgy, mintha négy lábbal állnál a földön, mert akkor nem veszíted el önmagadat. Ugyanakkor ne az eszeddel lásd a világot magad körül, próbáld meg a szíveddel látni, és ha így teszel, megismered Istent."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.