Parkoló autóban szült egy nő Maglódon

Forrás: Thinkstock -
Maglód szülés autó parkoló kismama
Maglód belterületén, egy félreállni kényszerülő személyautóban vezettek le szülést csütörtökön a mentők, miután már nem volt idő arra, hogy a kismamát áttegyék a mentőautóba - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója.

Győrfi Pál közlése szerint a vajúdó nőt személyautóval akarták kórházba vinni, de útközben kiderült, hogy a szülés gyorsabban halad a tervezettnél, így már nem érnek oda időben. Maglód belterületén félre kellett állniuk, az időközben riasztott mentőautó személyzete a kismamát már a hátsó ülésen fekve találta.

Forrás: Thinkstock

"A mentők jobb híján a személykocsi ülésén vezették le a szülést; segítségükkel az anya pár perc alatt egészséges kisfiúnak adott életet. Az esetkocsi az újszülött és a kismama ellátásában segített, míg egy koraszülöttmentő kórházba vitte a kicsit és édesanyját" - tette hozzá Győrfi Pál.

Földrengés volt Heves közelébenhttp://www.life.hu/news/20160122-rengett-a-fold-heves-megyeben-pentek-reggel-bar-gyenge-volt-megis-sokan-ereztek.htmlA Richter-skála szerint 2,3-as erősségű földrengés volt Heves község közelében pénteken - közölte az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet Szeizmológiai Obszervatóriuma. NewsThinkstockHatalmas botrány: élő patkány fejét harapta le egy férfi egy Facebook videóbanhttp://www.life.hu/news/20160122-egy-mad-matt-nevu-felhasznalo-elo-patkany-fejet-harapta-le-egy-facebookon-kozzetett-videoban.htmlMár eltávolították azt a Facebookra feltöltött sokkoló videót, amelyen egy Mad Matt nevű felhasználó leharapja az eredetileg a kígyójának tenyésztett patkány fejét. NewsOrigoDeformált testtel is boldog a kutyahttp://www.life.hu/news/20160121-deformalt-testtel-is-boldog-a-cuda-nevu-kutya.htmlAz eb nagyon ritka rendellenességgel született, de ő így tökéletes! News--Nőverésről olvashatunk egy alsós tankönyvbenhttp://www.life.hu/news/20160121-noveresrol-olvashatunk-egy-alsos-tankonyvben.htmlA Cifra palota egyik szokatlan feldolgozása került be egy alsós tankönyvbe, aminek utolsó versszakában a nőverést emlegetik. NewsThinkstockMegdöbbentő! Két évig háziállatként tartottak egy orangután bébit http://www.life.hu/news/20160121-orangutan-bebi-leepult-videoja-lattan-osszeszorult-a-szivunk-dobbenetes-felvetel.htmlAz állat teljesen leépült a fogság alatt, és a megmentői nem biztosak abban, hogy valaha fel fog épülni. Joss-ról egy videó is felkerült a világhálóra, ami azonnal nagy felháborodást váltott ki az emberekből. NewsOrigoTangában főznek kávét a baristákhttp://www.life.hu/news/20160121-tangaban-es-bimbotapaszban-szolgalnak-fel-a-baristak-washingtonban.htmlA lányok bugyiban és bimbótapaszban szolgálják ki a vendégeket. Nem meglepő, hogy szinte kizárólag férfiak járnak a kávézóba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.