kerékpár demonstráció lezárás Belváros Bajcsy-Zsilinszky út (Budapest) Andrássy út közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában szombat délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy utat és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több hidat is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság

A tájékoztatás szerint a délután három és fél hét közötti korlátozás az I., a II., az V., a VI., a IX., a XI. és a XIII. kerületet is érinti.

Forrás: Origo

Ebben az időszakban lezárják a Közraktár utca-pesti alsó rakpart-Dráva utca-Dózsa György út-Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út-Károly körút-Múzeum körút-Üllői út-Ferenc körút-Petőfi híd-Műegyetem rakpart-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Attila út-Alagút-Lánchíd-Széchenyi István tér-Akadémia utca-Garibaldi utca-Nádor utca-Báthory utca-Honvéd utca-Markó utca-Széchenyi rakpart-Jászai Mari tér-Margit híd-Margitsziget útvonalat - olvasható a közleményben. Szombat délután kerékpáros felvonulást tartanak Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.