tangabikini Tolvai Renáta Tolvai Reni
Kerek popsijával adta követői tudtára Tolvai Reni, mennyire hiányzik neki a tenger. 

Az énekesnő egy hónapja még Jesoloban nyaralt, amit posztja tanúsága miatt visszasír. Nos, ezzel sokan vagyunk így: bár még az idő szuper nyárias, beköszöntött az iskolaidő és a nyári szabadságról is a legtöbben visszajöttek.

Felütötte fejét a féltékenység a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-felutotte-fejet-a-feltekenyseg-a-valovilagban-soma-evelinre-nyomult-zsofi-nem-nezte-jo-szemmel.htmlÚgy tűnik, hogy Zsófi nem nézte jó szemmel, hogy Soma Evelinnel táncolt a buliban, ezért "súlyos kijelentéseket" tett kapcsolatukat illetően.TV + Sztárok--BOLY-GÓ-KU-TA-TÓ szeretne lenni VV Vivien - Istenes Bence szakadt a röhögéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-vivien-az-elten-tanulna-tovabb-bolygokutato-lenne-a-valovilag-meztelenkedo-szereploje.htmlVV Vivien jövőbeli terveitől tutira neked is leesik az állad. A lány, aki saját bevallása szerint is rémesen buta - ezt a Petőfi-vers tanulása közben jelentette ki -, természettudós, és azon belül bolygókutató lenne. Az igaszág azonban, hogy egyelőre az értességire készül, hogy legalább középfokú tanulmányait befejezze. TV + Sztárok--Sarka Kata BIZTOSAN NINCS Hajdúval Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-sarka-kata-nem-nyaral-hajdu-peterrel-cipruson-budapesten-van.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságával kapcsolatban naponta jelennek meg hírek. Volt szó arról, hogy Kata az édesanyjával és a gyerekkel nyaralt Spanyolországban, később arról pletykáltak, hogy Hajdú Péter az utolsó pillanatban Kata ciprusi jegyét átíratta az édesanyja nevére, sőt, még az is felmerült, hogy Hajdúnét egy titokzatos férfi várta haza. Szerdán azonban a reptérről közös fotót tett ki a Facebookra Hajdú Péter, amelyből mindenki arra következtetett, hogy mégis együtt nyaralgatnak. Kata péntek délutáni Facebook-posztja alapján azonban tutira nincsenek együtt Cipruson. TV + SztárokOrigoFriderikusz keményen kiosztotta Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20160810-friderikusz-kemenyen-kiosztotta-sebestyen-balazst-es-megvedte-ordog-norat.htmlAhogy írtunk róla, Sebestyén Balázs a Forbes magazinnak adott interjújában – már nem először – megint odaszúrt Ördög Nórának. Friderikusz Sándor nem hagyta szó nélkül a Morning Show műsorvezetőjének beszólásait, és hosszú írásban fejtette ki véleményét. TV + Sztárok--Így ölelte egymást az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-igy-olelte-egymast-az-ozora-fesztivalon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-lany-furdoruhas-videot-is.htmlEgyütt bulizott az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.