Magának vette meg az ajándékait egy kislány

Forrás: facebook.com/bethany.howell.1127 -
vásárlás ajándék télapó internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes ötlete támadt egy amerikai kislánynak, szeretette volna a Télapó munkáját segíteni. Arra gondolt, hogy megveszi magának az ajándékait, így a Mikulásnak ennyivel kevesebb dolga lesz majd. 

A 6 éves kislány úgy döntött, megkönnyíti a Télapó dolgát, megrendeli magának az interneten az ajándékait. Amikor a szülei nyugovóra tértek, Ashlynd Howel bement édesanyja szobájába, és az ujjlenyomatát használva feloldotta a telefon billentyűzárát.

A 6 éves kislány úgy döntött, megkönnyíti a Télapó dolgát Forrás: facebook.com/bethany.howell.1127

Pillanatok alatt, gyors mozdulatokkal kiválasztotta a legszimpatikusabb ajándékokat, elintézte a vásárlást. Másnap a szülők csodálkozva nézték, hogy ki vásárolt a nevükben pokémonos játékokat 74 ezer forint értékben. Végül a kislány bevallotta a történteket, így nem lett belőle nagyobb baj és kavarodás sem. - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.