Tragédia! 25 kilóra fogyott a fogvatartott kislány

Forrás: Thinkstock -
ügyészség szülők tragédia spájz bíróság gondatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Istvánt és élettársát B. Ildikót a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésével bíróság elé állították. A szülők pere bár zárt ajtók mögött zajlik, mégis szörnyű információk szivárogtak ki. A kis Orsikát a spájzban tartották fogva, aki 25 kilósra fogyott.

Most kezdődött a tárgyalás a Nyírbátori Bíróságon annak a kislányak az ügyében, akit szülei hosszú hónapkig fogva tartottak egy apró kis helyiségben. Bár a tárgyalás zárt körű, szomorú infomrációk szivárogtak ki a történetről.

Ebben a kamrában tartották fogva a kislányt Forrás: police.hu

K. István és B. Ildikó 5 gyereket nevelnek. Egyikőjük, Orsika nem kapott elég ételt otthon, ezért kényszerült lopni társaitól.. A szülők az eset után kivették gyermeküket az iskolából, valamint kérvényezték, hogy magántanuló lehessen.

2014 októberétől a kislányt reggeltől estig a spájzban tartották

egy koszos matracot és egy bilit raktak csak a parányi helyiségbe. A nyílásokat betömködték, hogy a vizeletszag ne szivárogjon ki. A kislánynak saját ürülékét az apró ablakon keresztül kellett ürítette. A kislány alig kapott ételt, ezért csontsoványra,

25 kilóra fogyott.

Orsi végül tavaly április közepén kért segítséget egy arra járótól, aki a rendőrséget is értesítette. Az ügyészség szerint a szülők ezzel a magatartással a másik négy gyermekük pszichés fejlődését is súlyosan veszélyeztették és károsították, ezért öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésével is vádolják őket. a kegyetlen szülők akár 12 évet is kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.