Akasztásos jelenet közben, a színpadon halt meg egy fiatal színész Mexikóban

Forrás: Dreamstime -
színpad halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiának voltak szemtanúi egy mexikói színház nézői: egy fiatal szereplő ugyanis meghalt a színpadon. A szerepe szerint saját magát kellett felakasztania, de véletlenül megfulladt.

Tragédiába torkollt Mexikóban a húsvéti színházi előadás: az egyik színész ugyanis a nézők előtt vesztette életét. A 23 éves férfinak a szerepe szerint fel kellett akasztania magát, mert ő volt Júdás, akit gyötört a lelkiismeret-furdalás Jézus halála miatt, ám valami félrecsúszott.

A nézők szeme láttára fulladt meg a színész - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrség egyelőre vizsgálja az esetet, annyi biztos, hogy

a színpadi akasztás során véletlenül megfulladt a fiatal színész.

A halálra rémült nézők próbálták újraéleszteni a fiatalt, de minden erőfeszítésük ellenére a kórházba vezető úton életét vesztette. A szemtanúk szerint a színész lába lecsúszott arról a szerkezetről, ami a súlyát tartotta volna, ezért fulladt meg az akasztásos jelenet alatt. A rendőrség már kizárta az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is, a legvalószínűbb, hogy

egy szerencsétlen baleset történt

írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.