Életét vesztette Kanchan Nath, indiai tévés: Videó!

halál műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között veszítette életét a híres indiai műsorvezető. Megrázó felvétel készült a döbbenetes eseményről. 

Kanchan Nath, indiai műsorvezetőt Mumbai városában érte utol a halál, mikor éppen egy jóga óra után tartott hazafelé. Kényelmes tempóval sétált, mikor egyik pillanatról a másikra kidőlt egy pálmafa, és eltalálta a védtelen nőt.

Az 58 éves sérülthez azonnal odaszaladtak a járókelők, mentőt is hívtak hozzá, de sajnos már nem tudták megmenteni, a kórházban életét vesztette. Több létfontosságú szerve is sérült, így esélytelen volt a gyógyulás lehetősége - írta meg a LiveLeak.

Így gyászolják a magyar sztárok a Linkin Park énekesét

Bizonyos információk szerint Chester már régóta küzdött drog- és alkoholfüggőséggel élt, és mint kiderült, sokat foglalkoztatta a halál gondolata egy gyermekkori trauma miatt: fiatalon egy idősebb férfi molesztálta. A hazai sztárok is sorra búcsút vesznek a híres énekestől, a közösségi oldalaikon jelennek meg a fotók és a szívszorító sorok...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.