Kiderült, Majka miért nem veszi feleségül Hajnit

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala -
házasság Majoros Hajnalka Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két közös gyermek után sem sürgeti az esküvőt Majka és Hajni, kapcsolatukat a mai napig nem tették hivatalossá. Végre azonban kiderült, hogy Majka miért nem vette még feleségül Dundikát.

Már régóta Majka nevét viseli Hajni, de hivatalosan még nem a felesége. A rapper és társa már nagyon régóta együtt vannak, két közös gyermekük is született, de a házasság még mindig nem történt meg. Persze Hajni már nagyon várja azt a pillanatot, amikor végre kimondhatja szerelmének a boldogító igent, de Majkát egyáltalán nem érdekli a házasság kérdése.

Majka nem veszi el Dundikát, legalábbis egyelőre Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

A hot! Magazin egy bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy a rapper egyszerűen még nem készült fel a házassággal járó elköteleződésre. Egyrészt azért, mert elvált szülők gyermekeként nőtt fel, másrészt pedig úgy gondolja, hogy papírok nélkül is lehet boldogan élni egymás mellett. Azt pedig korábban már a Micsoda Nők!-ben is bevallotta, hogy a férfiak összerezzennek a házasság szó hallatán.

Nyilvánvalóan egy férfinak sokkal nagyobb a szabadságvágya.

Az eljegyzés már megtörtént!

Sokáig úgy tűnt, hogy Majka sosem fogja igába hajtani a fejét, ám az apaság megváltoztatta. Az ózdi rapper szeptemberben, párja születésnapján eljegyezte Dundikát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.