Verebes István sosem tartotta a barátjának Gálvölgyi Jánost

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Gálvölgyi János Verebes István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István egy hosszabb interjút adott, amelyben többek között Gálvölgyi Jánosról is szó esett. 

Verebes István az Arckép című műsor vendége volt, amelyben kendőzetlen őszinteséggel mesélt magáról, a múltjáról, a kapcsolatairól, és sok minden másról is. Többek között azt is elárulta, hogy igen érzékeny természet, aki nagyon rossz néven veszi, ha valaki a tiszességét és a jóindulatát kérdőjelezi meg. Példának

Gálvölgyi Jánost hozta fel, aki kifejezetten megbántotta a színművészt:

"Megmondom mi volt a Gálvölgyivel. Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van."

Verebes István nem tartja barátjának Gálvölgyi Jánost, Hernádi Juditot, Farkasházi Tivadart és Sas Józsefet sem Forrás: MTI/Kollányi Péter

A 69 éves színházigazgató azóta már közös nevezőre jutott a kollégájával, de ettől függetlenül, soha nem fogja elfelejteni neki ezt a megjegyzést:

"Gálvölgyivel végül is kiegyeztem, akkor amikor a Mikroszkóp igazgatója lettem. Írtam egy levelet neki, hogy bár nem vagyunk jóban, de a színház ajtaja nyitva áll, mert a kvalitásait tekintve, ez a színház őt be kell, hogy fogadja, és állok a rendelkezésére, és akkor úgy kiegyenlített"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.