Elhunyt a híres énekes, Warrel Dane

halál szívroham Warrel Dane énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 13-án veszítette életét Warrel Dane, énekes. 

Elhunyt Warrel Dane, a Nevermore metálegyüttes énekese. A hírek szerint São Paulóban lett rosszul, ahol egyébként második szólólemezének munkálatai miatt tartózkodott. Ennek köszönhetően vele volt az egyik zenésztársa, Johnny Moraes.

A gitáros azt mondta, Dane az apartmanjában lett rosszul, ő pedig azonnal megpróbálta újraéleszteni az 56 éves énekest, illetve tárcsázta a mentőket is, ám mire kiértek, a zenész életét vesztette. Állítólag már egy ideje nem volt jó állapotban, ugyanis cukorbeteg volt, emellett pedig súlyos alkoholgondokkal is küzdött.

Dane a Nevermore előtt a Sanctuary metalegyüttesben énekelt, 2008-ban pedig megjelentette első szólólemezést is Praises to teh War Machine címmel. Brazíliában éppen ennek a lemeznek a folytatásán dolgozott a társaival, mikor megtörtént a tragédia. - írta meg az egyik brazil hírportál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.