Egy szerzetes szellemét látták felbukkanni: Videó!

videó szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatás közben látták meg a kísértetet, amiről azt is tudni vélik, hogy régen kihez tartozott.  

Sean Reynolds Nottinghamshire-be utazott 2016-ban, hogy leforgassák a Szellemvadászat című televíziós sorozat következő epizódját. Ekkor került rögzítésre ez a nem mindennapi felvétel, amiről mindenki pontosan tudta, hogy mit jelent.

Forgatás közben láttak kísértetet (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A rendező arról számolt be, hogy a jelenség pillanatában minden stábtag az épületen kívül tartózkodott, mégis

látták az ablakban elsuhanó árnyat,

amiről ezek után teljesen biztossá vált: természetfeletti jelenség.

A helyiek gyakran emlegetnek egy Cuthbert nevű szerzetest, aki föld alatti járatokban élt, és abban a városban hunyt el, ahol a felvétel rögzítésre került. Véleményük szerint az ő szelleme kísértett azon az éjszakán.

"Mikor megláttam az átsuhanó alakot azon gondolkodtam, vajon ki az aki szórakozik, és mit keres ott fent? De aztán rájöttem, hogy mindannyian lent vagyunk, vagyis amit láttam az nem vicc volt" - mondta az egyik szemtanú. Nézd meg a videót itt.

Öt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül

Furcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.