Erzsébet királynő Buckingham Palota állás karbantartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád?

Állást kínál Erzsébet királynő egy fő számára, akinek a napi feladatai a királyi udvarban lesznek. Egészen pontosan a palota összes szobájának függönyét és díszpárnáját ez az egy személy tisztítja és tartja majd karban.

Szeretnél II.Erzsébetnek dolgozni? Most jelentkezhetsz Forrás: AFP

Vagyis a szerencsés befutó 1000 szobáért lesz felelős, a Buckhingam palotában, a windsori kastélyban és a St. James-palotában, ami azért nem kis felelősség. Természetesen kiemelkedő fizetség is jár a nem mindennapi munka mellé: évente 22 ezer fontot, azaz 8 millió forintot kereshet az, aki betölti az állást. Nem beszélve az egyéb jutattásokról.

Április 6.-ig lehet jelentkezni, és előfeltétel, hogy az illető rendelkezzen lakberendezői végzettségel. Az is előny, ha a lakástextíliák témájában jártas vagy. Teljes munkaidőről van szó, vagyis egész embert kíván az állás. Itt lehet jelentkezni.

Erzsébet királynő másképp szereti a banánt, mint hinnéd...

II. Erzsébet egykori inasa elmesélte a legapróbb részleteket is azzal kapcsolatban, hogy a királynő miként szereti a banánt. Az intim rituáléról még egy videófelvétel is készült, amelyben a férfi mindent részletesen bemutat, lépésről lépésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.