Ledobta a textilt a 61 éves Igó Éva - Jó ügyért vetkőzött

Forrás: Magyar Színház -
Hegyi Barbara Naptárlányok Igó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledobja a ruháit és napraforgóvirág mögébújik a színpadon Igó Éva a Naptárlányok című vígjátékban.

A Magyar Színház legújabb darabjának szereplői egy onkológiai osztálynak szeretnének bútort vásárolni, amihez a pénzt a róluk készült pikáns képeket tartalmazó naptár értékesítésével szeretnének megszerezni - írja a Bors. A 61 éves Igó nem egyedül vetkőzött, Hegyi Barbara, Udvarias Anna, Tóth Enikő, Soltész Bözse és Bede-Fazekas Anna ledobta a textilt a jó ügy érdekében.

Naptárlányok: A 61 éves Igó Éva (a kép jobb szélén) is levetekezőtt Forrás: Magyar Színház


"Pontosan annyit lehet látni a testünkből a színpadon, mint amennyit a plakátokon láthatnak a nézők. Nem hiszem, hogy ez sok lenne! A színpadon szavakkal sokszor kegyetlenebbül kivetkőzünk magunkból a különböző szerepeinkben. Az előadásnak igazi tétje van, mert valóban készült rólunk egy napraforgós aktnak is mondható naptár, amit a nézők is megvásárolhatnak. A színház így segíti a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának rehabilitációs osztályát"
- nyilatkozta a lapnak a színésznő.

A Naptárlányok című vígjátékot szeptember 29-én mutatják be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.