Állítják: a Földet még idén elpusztíthatja a Nibiru bolygó

Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller -
Nibiru világvége csillagászat Föld bolygó elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok akik kedvelik a világvégéről szőtt elméleteket, most biztosan másra sem gondolnak, mint a Nibiru bolygóra, mely állítólag még idén tönkreheti a Földet. 

Milorád B. Protić, szerb csillagász alkotta meg azt az elméletet, miszerint a Nibiru bolygó lehet a felelős azért, hogy évezredekkel ezelőtt eltűntek a Marsról az óceánok és az élet. A bolygó 3600 évente tér vissza ugyanoda, így szerinte hamarosan a Föld közelébe kerül.

Az elméletek önálló életre keltek a Nibiru bolygóval kapcsolatban Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller

A Napiufo.hu szerint halála óta elméletei új életre keltek. Protić halála előtt egyébként számos üstököst és kisebb bolygót fedezett fel. Hívei azt állítják, hogy a Nibiru bolygó még idén bajt hozhat a Földre. David Meade önjelölt keresztény számmisztukus szerint idén június és december között érhet a bolygó a közelünkbe, ekkor pedig egy hétéves nyomorúság köszönt ránk, így például természeti katasztrófák keserítik majd meg napjainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.