MasterChef VIP: Kulcsár Edina számára véget ért a verseny

főzés Kulcsár Edina MasterChef VIP kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem került döntőbe Kulcsár Edina, hiába dolgozott szinte végig szépen a MasterChef VIP versenyében, a legutóbbi feladatokat nem tudta úgy teljeseíteni, hogy az elég legyen. 

Kulcsár Edina eddig szépen menetelt a MasterChef VIP műsorában, de a legutóbbi feladatok kifogtak rajta. Egyik főzése sem sikerül olyan jól, a végső megmérettetésben pedig teljesen elvesztette a fonalat.

Kulcsár Edina számára véget ért a verseny Forrás: TV2

A feladat szerint mindenkinek egy általa szabadon választott ételt kellett megfőznie, ám miután összeszedték a kamrában a hozzávalókat, jött a csavar: ki kellett cserélniük egymással az alapanyagokat. Edina Bay Éva kosarát kapta meg, és nagyon nehezen tudta kitalálni, mihez is kezdjen azokkal a hozzávalókkal. Étele nem sikerült rosszul, de ez már sajnos nem volt elég a döntőbe jutáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.