Ők a legundokabb celebek: Julia Roberts és Christina Aguilera sem a kedvességéről híres

Carrie Underwood Julia Roberts Christina Aguilera sztárok Kiefer Sutherland bunkó idegesítő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki szeretne egyszer találkozni a kedvenc hírességével, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket... Néhányukról ugyanis az a hír járja, hogy a hollywoodi mosoly mögött gonoszság lakozik. Christina Aguilera és Jennifer Lopez sem a kedvességéről híresült el.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

A színésznő olyan szélesen tud mosolyogni, hogy a szája kétszer is körbeéri a fejét, ám a kollégái szerint nem olyan szívélyes Julia, mint amilyennek tűnik. Nick Nolte egyszer már kifejtette a véleményét róla, szűkszavúan ugyan, de annál lényegre törőbben. „Ő nem egy kedves ember. Ezt mindenki tudja” – mondta a sztár. Állítólag a személyzet tagjaival is tiszteletlenül bánik.


Christina Aguilera

Christina Aguilera Forrás: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot/NurPhoto/Dennis Van Tine

Az énekesnő nem szereti az embereket, olyannyira nem, hogy képes volt bezáratni egy egész boltot, hogy ő nyugodtan vásárolgathasson benne, csakhogy voltak ott mások is, akik így szintén csapdába estek akaratuk ellenére... Más celebek is beszámoltak már Christina goromba viselkedéséről, többen elmondták, velük sem volt hajlandó szóba állni... Christina biztos csak magával szeret beszélgetni.


Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Forrás: Instagram/Instyle Magazine

Az énekesnő és színésznő is szereti megtartani a több lépés távolságot, a hírek szerint még szólni sem hajlandó akárkihez. A kiszolgáló személyzettel például egyáltalán nem beszél közvetlenül: ha italt akar rendelni mondjuk a repülőgépen, akkor a személyi asszisztensét „kéri meg” a rendelésre. Milyen traccspartikat rendezhetnének Christina Aguilerával!


Carrie Underwood

Carrie Underwood Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az American Idolban felfedezett énekesnő a kamerának tartogatja a mosolyát. Több rajongó is elárulta, Carrie csak akkor kedves, amikor „szemtanúk” vannak, egyébként arrogáns és undok. Ugyanakkor a köztudatban kedves lányként él, de világos, hogy ez csak színjáték. Egy DJ – akinek egy rádióban volt közös munkája az énekesnővel – is arról számolt be, hogy Carrie nem a világ legkedvesebb embere: egyetlen szót sem volt hajlandó szólni hozzájuk.


Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Nehogy azt higgyük, hogy a nők kiváltsága az undokság, mogorva férfisztárokból is van bőven Hollywoodban, mint például Jared Leto, Shia LaBeouf, Justin Bieber vagy éppen Kiefer Sutherland. A színész viselkedését egyik kollégája, Freddie Prinze Jr. kritizálta a legnyíltabban. „Kiefer a legkevésbé profi ember az egész világon” – mondta Prinze, aki biztosított mindenkit arról, hogy ezt a színész szemébe is mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.