Gáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videó

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Gáspár Győző NAV bocsánatkérés becsületsértés feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel.

Gáspár Győző lassan egy éve harcol a NAV-val, egy december elejei TV2-s interjúban pedig úgy fejtette ki a véleményét az üggyel kapcsolatban, hogy nem sokkal később feljelentették becsületsértés miatt. A showman nem érti, miért történt mindez, ugyanakkor megbánást is tanúsít, elő adásban kért elnézést elhamarkodott kijelentése miatt.

Ha megsértettem az osztályvezető asszonyt, akkor elnézést kérek ország-világ előtt, de én úgy gondolom, csak véleményt nyilvánítottam. Mert annyira nagy volt az örömöm, hogy a Kúria 8 hónap után kimondta, hogy új eljárásra vagyunk ítélve. Én nem akartam senkit megsérteni." – mondta Győzike, majd hozzátette, úgy érzi, vele mindig is baja lesz az embereknek, tegyen bármit, állandóan belekötnek. „Itt mindig lesz probléma, addig míg én élek, és bennem élet, szív és lélek van és ilyen csapat dolgozik mellettem... Azért is támadni fognak, hogy ma miért ilyen gyönyörű szép kék öltönyben jöttem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.