Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emesét

Forrás: Instagram/Hajdú Péter, ATV/Esti Frizbi -
vizsgálat Bálint Emese szűz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter vendége volt a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki nemcsak azzal dicsekedett, hogy még soha nem volt senkivel intim kapcsolata, hanem azzal is, hogy mindene természetes: ezt Hajdú Péter szívesen megvizsgálná.

Bálint Emese, a 28 éves szűz színésznő eddig nem talált olyan férfit, akinek szívesen odaadná ártatlanságát, de már igazán szeretne. Férjet akar, ezt már több műsorban is elmondta, vasárnap pedig Hajdú Péter vendégeként az Esti Frizbiben lesz látható, ott is arról nyilatkozott, hogy társra akar lelni, és arról, hogy nem szereti a mostani, erkölcstelen világot. Szó esett a plasztikai műtétekről is, de persze Emese teljesen természetes, ugyan nem ítéli el azokat a nőket, akik kés alá fekszenek.

Hajdú Péter szívesen megvizsgálná a 28 éves szűz színésznőt, Bálint Emesét Forrás: Instagram/Hajdú Péter, ATV/Esti Frizbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.