Liptai Claudia lesz a Séfek séfe műsorvezetője: Ördög Nóra helyét veszi át

Liptai Claudia Ördög Nóra Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly nagy sikerrel futó Séfek séfe című műsor következő évadát nem Ördög Nóra fogja vezetni. Sajtóértesülések szerint Liptai Claudia lép a helyére. 

Tavaly Ördög Nóra vezette a Séfek séfe című gasztro-tehetségkutatót, de úgy tűnik, idén nem ő kapja ezt a feladatot. A Bors értesülései szerint Liptai Claudia lesz a műsorvezető, de nem kell aggódni, Ördög Nóra sem marad feladat nélkül. A TV2 ugyanis sok újdonsággal készül, ezért volt szükség a cserére.

Csere lesz a TV2-nél Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Nórira ugyanis egy új show műsorvezetését bíznák, méghozzá a Master Chef nevű főzőműsort, mely szintén a gasztronómia magasabb szintjeibe vezeti be a nézőket Nyíri Szása és Mizsei János séfek társaságában. A TV2 egyelőre nem kommentálta az értesüléseket, mindössze annyit mondtak a lap megkeresésére, hogy rengeteg új műsor érkezik ősztől a képrenyőre, ám ezekről még korai beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.