Hamarosan elárverezik Andy Vajna személyes tárgyait

Forrás: TV2 -
Vajna Timi aukció árverezés Andy Vajna licit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az aukció napja, amikor elárverezik Andy Vajna személyes tárgyait. Vajna Tímea ezzel próbál túllépni a gyászon, amit férje elvesztése miatt érez.

December 7-én árverezik el Andy Vajna személyes tárgyait. A gyűjteményben megtalálhatóak a producer személyes tárgyai, filmes relikviái, festményei, bútorai, valamint luxusautója, egy Bently is. Utóbbitól különösen nehéz szívvel válik meg Vajna Tímea, hiszen elmondása szerint még érezni rajta néha férje szivarjának illatát. Ha valaki szeretné megvásárolni a különleges darabot, legalább 10 milliót kell kiadnia érte.

Vajna Timi Forrás: TV2

Az árverésre a Nagyházi Galéria és Aukciósházban kerül sor. A hely egyik munkatársa a Ripostnak elárulta, nem szoktak foglalkozni ilyen jellegű személyes tárgyakkal, most azonban mégis kivételt tettek.

A galériánk alapvetően ilyen tárgyakkal nem szokott foglalkozni, az érdekessége és egyes tárgyak miatt került átvételre. Az Andy Vajna- gyűjtemény árverezése a 251. aukciónk a sorban, ezelőtt nem volt hasonlóra példa."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.