Magyarok beszámolója a Budapest- Edinburgh járaton történtekről: azt hitték meghalnak

Forrás: StelaDi /Pixabay -
repülő Edinburgh Budapest rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen rosszul lettek a Budapest-Edinburgh járaton, egy lányt pedig újra kellett éleszteni. Két magyar utas beszámolt a történtekről.

Nagy pánik tört ki a Budapest-Edinburgh járaton, amiről először egy skót férfi számolt be egy helyi magazinnak. Azt mondta, ez volt a pokol járata, mivel többen rosszul lettek és egy 17 éves lány újra kellett éleszteni. Több magyar is utazott a repülőn, ketten közülük nyilatkoztak a történtekről. Attila a kétségbeesett , zokogó stewardessre kapta fel a fejét.

Annyit láttam, hogy kétségbeesve rohangál a személyzet, lefektetnek valakit a székek közé, majd elkezdik újraéleszteni.

Blikknek

A kép csak illusztráció Forrás: StelaDi /Pixabay

Egy másik magyar utas pedig arról számolt be, hogy ő sem érezte jól magát felszállás után.

A hangosbemondóban is kérték, hogy ha utazik orvos a gépen, az menjen segíteni a roszszul lett utas ellátásában"

Ezzel viszont még nem volt vége a rémálomnak. A pilóta valószínűleg a rosszul lévő utasok miatt döntött úgy, hogy a szokásos, körülbelül 20 percig tartó landolási műveletet meggyorsítja. A beszámolók szerint ezért mindössze 5-10 perc alatt letette a gépet. A dolgát nehezítette a viharos, 100 kilométer/órás szél. Ezekben a percekben a járat utasai közül többen hitték azt, hogy ez lesz az utolsó útjuk. "

A pilóta többször nagy gázt adott és húzta fel-le a gépet, mindenki imádkozott, azt hittük, meghalunk, pokoli volt"

A lapnak nyilatkozott egy pilóta, aki elárulta, ha a fedélzetről elszökött volna az oxigén, minden utasnak rosszul kellett volna lennie. A géppel sem lehetett baj, hiszen azóta is repül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.