5 év házasság után elköltözött férjétől Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője

Life TV -
elköltözés Völgyi Zsuzsi Romantic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elköltözött férjétől Völgyi Zsuzsi. Állítása szerint nem egy harmadik fél dúlta fel a házasságukat, hanem a harmonikus családi háttér hiánya.

Völgyi Zsuzsi lassan öt éve házasodott össze férjével, akivel közös kislányuk is született. Az énekesnő azonban a közelmúltban úgy döntött, nem folytatja tovább kapcsolatát és elköltözik párjától.

Völgyi Zsuzsi Life TV

"A házra ment rá a házasságom...

Gábor mindent egyedül csinált, falakat bontott, leszedte a tetőt, valóra akarta váltani az álmát, hogy a kislányunknak, Glóriának saját kis birodalma legyen az emeleten. Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk. Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam. Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket" - mesélte szomorúan a Blikknek az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy most végre nyugalomban él és kislányának saját szobája van, új korszak kezdődött az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.