Orosz Barbi elárulta, mitől indul be igazán

Forrás: Orosz Barbara - Instagram -
beindulás vallomás Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi jó ideje szingli. Elárulta, mitől indul be.

Orosz Barbiért megvesznek a férfiak – és ezzel ő maga is tisztában van. Egy ideje nem él párkapcsolatban, és állítása szerint nem is feltétlenül vágyik rá.
„Nem tartok az egyedülléttől, sőt kimondottan élvezem. Az már más kérdés, hogy ha valaki kellőképp felkelti az érdeklődésemet, akkor hagyom magam meghódítani" – vallotta be a Mokka műsorvezetője a HOT! magazinnak. Barbi szereti, ha egy férfi határozott, s tudja, mit akar.

Orosz Barbara - Instagram Forrás: Orosz Barbara - Instagram

„Előfordult, hogy időm sem volt ellenállni, és a nyers erő, az ösztönök győzedelmeskedtek.

De amit még ennél is jobban élvezek, az az, amikor intellektuálisan vágyom valakire. Nincs is annál szexibb, amikor egy pasival heteket, éjszakákat beszélünk át, és ezáltal kialakul egy érzelmi, értelmi kapocs, és folyamatosan a gondolataira vágyom. A szerető státuszban egyáltalán nem hiszek" - magyarázta Barbara, aki bevallotta azt is, hogy könnyen ismerkedik.
De vajon ostromolják-e a férfiak, és mit élvez a legjobban az ismerkedésben a vörös démon? Kiderül a HOT! magazin holnap megjelenő számából.

A HOT! Magazin digitális száma ITT megtalálható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.