Szebeni István Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az alkoholról és a drogokról

Forrás: TV2 -
drog Facebook alkohol Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a drogokról és az alkoholról. Elmondta, neki is volt rossz időszaka, de a megoldás nem ezekben a szerekben van.

Szebeni István Facebook-oldalán osztotta meg véleményét a dorgokról és az alkoholról rajongóival. A műsorvezető kifejtette, neki is voltak az életében rossz időszakai, amikor a magánnyal is meg kellett küzdenie, de ezek a szerek sosem nyújtanak kiutat, sem boldogságot.

Szebeni István Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az alkoholról és a drogokról Forrás: TV2

"Az ünnep Te Magad vagy!!
Rohadt drogok, pia! A férfi úgy akarta elcsábítani a nőt egy filmben, hogy le akarta itatni.Megkínálta, mire a nő:Köszönöm, soha nem iszom. A férfi elképedt. Hogyhogy? Mire a nő: KI VAGYOK BÉKÜLVE A VALÓSÁGGAL. Hatalmas, és mennyire igaz. Nem menekülni kell valami elől, hanem szembenézni vele! Sokkal könnyebb utána.

Én k**va sokat kínlódtam, konyhában aludtam évekig, esténként a tekergetős rádión vártam a kívánságműsort, hátha a kedvenc dalom jön. Mocskos nehéz volt,



Sikeres emberek, akik megcsinálták! Ne Te legyél egy a sok közül, hanem legyél az, aki reggelente kihúzza magát, és azt mondja, megcsináltam. A Jóisten, a Sorsod figyel, és megfogja a kezed. Tégy Magadért, és meg tudod csinálni! Nem kell drog, és pia hozzá, Te magad vagy a Bátorság, az Erő, a Kitartás! MINDENKI SZÁMÍT. TE IS." - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.