Megváltoztatta Adu Laci életét az Exatlon: a műsor után rengeteg ajánlatot kapott

Forrás: Instagram/Adu László -
Exatlon Hungary Adu Laci ajánlattevő jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Adu Laci alul maradt Böjte Dave-vel szemben az Exatlon Hungary második szériájának döntőjében, és nem nyerte meg a győztesnek járó 15 millió forintot, a műsor után mégis megváltozik az élete.

Adu Laci nagyon boldog, hiszen öt hónap után magához ölelhette családját. Az Exatlon Hungary ezüstérmese elmesélte, mennyire megváltozott az élete a műsor után.

Adu László exatlon hungary Forrás: Instagram/Adu László

„Az Exatlon után most kezd visszatérni az életem a megszokott kerékvágásba. Nagyon vártam, hogy hazaérjek a családomhoz, hiszen öt hónapig nem láttam őket. Szerencsére az elmúlt két hét alatt sokat voltunk együtt, hiszen ők is hatósági házi karanténba kerültek, mivel egy háztartásban élünk. Most a teendőimet intézem. folyamatban van a költözés Drégelypalánkról, és vettem egy autót is, ami főként a kisfiam miatt kellett. Eddig jól alakulnak a dolgaim. Az egyik ismerősöm megkeresett, hogy csatlakozzak az építőipari cégéhez, mert az egyéni vállalkozása már kinőtte magát. Elfogadtam a lehetőséget, úgyhogy a jövőben én is vállalkozóként fogok dolgozni, ráadásul cégtulajdonos is leszek. A vállalat lakóingatlanok és egyéb épületek generálkivitelezésével foglalkozik. Szerencsére munkából nincs hiány!" - mesélte a Ripostnak Adu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.