Szétrepedt a húgyhólyagja a férfinak 10 sör elfogyasztása után

Forrás: Shutterstock -
Kína húgyhólyag sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai férfi a barátaival iszogatott az egyik este, majd egyből bedőlt az ágyba. 10 sört fogyasztott el az este folyamán, amit a húgyhólyagja nem bírt. 

A Kína keleti részén élő 40 éves Hu egyik este a barátaival iszogatott, összesen 10 üveg sört fogyasztott el. Hazaérve egyből bedőlt az ágyba, és mély álomba zuhant. Amikor felébredt, erős hasi fájdalmat érzett, ezért orvoshoz fordult. Kiderült, hogy a hólyagja három helyen is elrepedt, mivel legalább 18 órán át nem könnyített magán a férfi.

Meg kellett műteni a férfit - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Állítólag italozás közben sem ment el mosdóba, és nem is ébredt fel vizelési ingerre, ébredés után pedig már hiába próbálkozott, nem sikerült. A férfit azonnal meg kellett műteni, mert életveszélyes állapotba is kerülhetett volna a megrepedt hólyagja miatt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.