Felvette halott rokona nyugdíját, a holttestét a fagyasztóban tárolta

Forrás: YORK COUNTY SHERIFFS OFFICE -
holttest halott bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pennsylvaniai Cynthia Carolyn Black azért rejtegette a fagyasztóban nagymamája holttestét egészen 2004 óta, hogy felvehesse az asszony nyugdíját. Tavaly bukott le a csalással.

A bank lefoglalta, majd árverésre bocsátotta az asszony házát, ekkor a vevők vették észre, hogy a nő egy holttestet rejteget a fagyasztóban.
Kiderült, Cynthia nagymamája még 2004-ben hunyt el 97 évesen, a nő azonban nem jelentette halálát, hogy felvehesse a nyugdíját. Időközben költözött is, így magával vitte a holttestet – írta a The Phipaderphia Inquirer.

Cynthia Carolyn Black a fagyasztóban rejtegette nagymamája holttestét, hogy felvehesse annak nyugdíját Forrás: YORK COUNTY SHERIFFS OFFICE

Az asszony férje a hatóságoknak elmondta, neje nem örült, hogy neki kell ápolnia az idős nőt, aki a második emelten élt náluk, a férfi pedig ide nem ment fel hátfájdalmai miatt. Egyelőre nem tudni, hogy neki volt-e köze a bűncselekményhez.
Cynthia Black egyelőre szabadlábon védekezik, 50 ezer dolláros óvadék ellenében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.