Különleges módszerrel békül Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Forrás: Gömöri András Máté - Instagram -
békülés Gömöri András Máté módszer Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony a sztárok háza táján sem mindig vidám az élet- náluk is akadnak problémák. Polyák Lilla és Gömöri András Máté különleges módját választotta a krízis-kezelésnek.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté életében is előfordul, hogy konfliktus adódik köztük. Ilyenkor egy különleges praktikát alkalmaznak, és a gomolyfelhők már el is tűnnek felőlük:

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Gömöri András Máté - Instagram

"Ha valaki egy kicsit sértve érzi magát, akkor lefekszik a szőnyegre, és a másiknak rá kell feküdnie. Előfordult már, hogy egy nagyobb plázában is eljátszottuk ezt a játékot. De fél évente egyszer akad egy-egy nagyobb nézeteltérés is, amit ezzel a technikával már nem tudunk megoldani. Ilyenkor addig beszélgetünk, amíg meg nem oldjuk, utána pedig a legnagyobb békében és szerelemben megyünk tovább." – mesélte a sztárpár a holnap megjelenő HOT! magazinban.
Hogy milyen nézeteltéréseik voltak az elmúlt időszakban, és hogyan élték meg, hogy megfertőződtek a koronavírussal? A csütörtökön megjelenő HOT!-ból kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.